Scandic Sunnfjord Hotell & Spa

Scandic Sunnfjord Hotel & Spa tilbyr spa fasiliteter i enestående norsk natur.

Arranger din neste konferanse i Førde, hvor du har tilgang til fleksible møterom med plass til 2-450 personer. Nyt en god middag etter en lang dag med møter i resturant Laxen. Vårt hotell i Førde ligger i sentrum av byen med kort avstand til naturens attraksjoner. 

Førde med omegn

Førde ligger i Sogn og Fjordane og området har fantastisk landskap og en vandretur i nærområdet gir deg vakker utsikt over fjell, fjorder og isbreer. I nærheten finner du mer enn 100 innsjøer og 10 elver, alle med store fiskebestander som tiltrekker tusenvis av sportsfiskere hvert år. Området er rikt på vann og mens du er her, er det verdt å få med seg Huldefossen som ligger rett utenfor Førde. Denne fossen er en stor naturattraksjon og en av de mest fotograferte fossene i Fjord Norge. Likholefossen er en annen attraksjon - kom tett innpå vannkreftene ved å gå en tur over den spenstige stålbroen. Etter broen er det mulig å følge Fossestien som går langs det vernede Gaularvassdraget. 

Til fjordene kommer både norske og utenlandske turister for å beundre utsikten, men også for å oppleve en ferie som innbyr til aktivitet. Vil du opp i fjellene finnes det mengder av turstier, både i fjellsidene og til eventuelle isbreer. Ønsker du å komme i nærkontakt med vannet, er kajakk varmt anbefalt.